Recipe: Tasty Paella

Recipe: Tasty Paella

Paella. Paella is a typical Spanish recipe and is traditionally cooked in a "paellera" - a round flat pan with two In many Spanish villages, especially in coastal areas, they use a giant paellera to cook a paella on. Nourishing, vibrant, and served without pretension, paella has held a place of honor and practicality in Spanish homes for centuries. This seafood paella from Valencia in Spain, called paella de marisco, is full of fresh seafood - squid, mussels, crayfish, prawns and clams.

Paella Paella is, without a doubt, the indisputable queen of all dining in Spain, since it is one of the dishes that, while not As happens with many other recipes, both Spanish and international, paella, while a. An authentic seafood and chicken paella that boasts some of Spain's finest ingredients, from calasparra rice to chorizo. Paella a la marinera (aka paella de mariscos): Another coastal version. You can cook Paella using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Paella

  1. Prepare 600 gr of coniglio a dadini.
  2. It's 600 of di arista a dadini.
  3. Prepare 1 coscia of pollo a testa.
  4. You need 600 gr of fagiolini.
  5. Prepare 600 gr of piselli.
  6. You need 1 of peperone giallo, uno rosso e uno verde.
  7. You need 1 kg of calamari.
  8. It's 20 of mazzancolle e 20 gamberoni.
  9. Prepare 1 of che di Cozze e 1 kg di vongole.
  10. You need of Aglio, cipolla, scalogno prezzemolo, salvia, rosmarino.
  11. You need 1 litro of brodo di carne con 3 bustine di zafferano.
  12. It's of Vino bianco secco.
  13. Prepare 1 kg of riso flora.

Paella mixta: mixed meat and seafood. Fideuàis: a Paella that uses pasta instead of rice. Many paellas feature various meats and seafoods, but vegetarian paella can be a revelation. This version is fully loaded with a rainbow of seasonal vegetables cooked into a saffron and.

Paella instructions

  1. Preparare le verdure. Una verdura per tegame. I fagiolini sbollentare pochi minuti e mettere in padella con olio, aglio e prezzemolo. I peperoni e i piselli non vanno sbollentati ma mescolati con olio, aglio e prezzemolo e messi separatamente sempre in un contenitore per ogni verdura..
  2. Passiamo alla cottura delle carni. Ogni tipo di carne cuocerla in padelle separate con olio, aglio, cipolla e rosmarino salvo per il coniglio che va cotto con la salvia. Sfumare con vino bianco secco e mettere da parte. Per le cosce di pollo, rosolare in olio aglio e cipolla. Insaporire con rosmarino, sfumare con vino bianco e coprire fino a cottura. N. B. Le cosce di pollo devono rimanere compatte.
  3. Per la cottura dei pesci cuocere i calamari a rondelle con aglio olio, prezzemolo e sfumare successivamente con vino bianco e mettere da parte. Le mazzancolle e i gamberoni, dopo aver eliminato le zampe e la testa cuocere con aglio, olio e prezzemolo sfumare con vino bianco e mettere da parte 10. Gli altri 10 per coreografia. Lo stesso per mazzancolle..
  4. Far aprire in 2 tegami separati le cozze e le vongole. Filtrare acqua rimanente in una garza e conservare..
  5. In un tegame di ghisa smaltata o recipiente per risotto, mettere olio, scalogno e riso. Tostare e sfumare con vino bianco. Aggiungere arista, sugo del pollo (tenendo da parte le cosce che saranno servite come coreografia finale) e coniglio, bagnando con brodo di volta in volta. Poi fagiolini, peperoni, calamari, vongole, cozze e piselli..
  6. A cottura ultimata, versare in una pirofila e prima di servire, infilare le cosce di pollo nel riso. Le mazzancolle e i gamberoni a mezza luna e le 10 cozze e 10 vongole. Buon appetito.

Paella is a traditional dish of Spain. Its home is Valencia, but variations exist in the different Spanish Traditionally, the paella is cooked out of doors, over a wood fire. To make a paella, first sauté meats. This paella recipe is easy and delicious. Find more dinner inspiration at BBC Good Food.

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